Aksept

Kontakt oss

Nesveien 287, 3158 Andebu

955 22 312

post@basetribe.com

1. Vi vurderer henvendelsen og kontakter deg innen 24 timer.

2. Legg ved telefonnummer hvis du ønsker å bli ringt tilbake.

3. Hvis det haster, ring oss!

Ofte stilte spørsmål

Dette er noen av spørsmålene som våre kunder har stilt. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet kan du sende en forespørsel via kontaktskjema.

Er denne tjenesten sikker?

Helt sikker kan man aldri si at digitale plattformer er, men vi gjør alt vi kan for å sikre deg som kunde og dine data. Vi leverer samme sikkerhetsnivå på serversiden som f.eks Gmail. Hvor nettstedet har sin egen container beskyttet av Google’s 500 aktive sikkerhetseksperter. I tillegg benytter vi Cloudflare som er en industristandard på DNS, brannmur, CDN, cache med mer.

Vi lever av å kunne levere et mest mulig sikkert produkt.

Etterlever dere GDPR?

Ja. Vår plattform er GDPR compliant og vårt firma etterlever norsk personvernlov. Alle våre handlinger er underlagt bestemmelsene i Norsk lov og vi strekker oss etter beste praksis.

Finnes det en sikker måte å sende informasjon til dere på?

Ja, vi tilbyr kryptert sending av informasjon i tilfelle du ikke ønsker å benytte epost eller kontaktskjema. Ta kontakt med oss for å få tilgang til kryptert sikker informasjonsdeling.

Får jeg et forretningsforslag?

Vi ønsker at du som kunde skal ta veloverveide avgjørelser. Vi lager et forretningsforslag på forespørsel hvis du ikke finner at våre tjenester eller produkter passer eller hvis du har spesielle ønsker. En nettside er ofte en langsiktig investering som skal fungere for alle parter.

Får jeg tilgang til min plattform med en gang?

Nei, dessverre. Vi må tilpasse den først. Når vi har fått alle data vi trenger fra deg starter vi prosjekt og utvikling. Ferdigstillelse avhenger av vår arbeidsmengde. I tillegg tester vi nettstedet ditt grundig før overlevering.

Hva skjer hvis jeg får datainnbrudd?

Vi håper dette aldri skjer. Men hvis det skulle skje, vil vi uten vederlag bygge opp nettstedet ditt igjen med alle data fra våre backupsystemer. I tillegg er vi forsikret mot datakriminalitet, og du vil kunne få dekket evt. tap gjennom denne forsikringen.

Hva skjer hvis nøkkelpersoner i Basetribe faller fra?

Ting kan skje i livet og vi har sikret våre kunders videre drift gjennom en kriseplan. Vi har en avtale med eksternt personell som har kunnskap om vår teknologi. De vil automatisk få tilgang og kan drifte plattformen videre ved uønskede hendelser.

Hvem eier data jeg setter inn?

Du som kunde eier alle dine data. Ferdig snakket.

Hva skjer hvis jeg sier opp?

Du kan si opp når som helst. Merk at vi beholder den første betalingen som dekker vår utvikling av ditt nettsted. Dette skal dekke utviklingskostnaden vi har. Det gjelder også i prøveperioden. Vi trekker summen fra din innestående beholdning og fakturerer/utbetaler det overskytende.

Hvordan fungerer betaling?

Når du har bestilt og betalt for ditt nettsted så får du en rekke eposter med kvittering og tilgang til prosjektet. Så starter vi utvikling gjennom vårt prosjektverktøy. Når du er fornøyd så aktiverer vi ditt nettsted og sender en faktura med 14 dagers betalingsfrist. Abonnement er forhåndsbetalt og kan deles opp etter ønske.

Hva kan jeg gjøre selv?

Vi legger ingen begrensninger på ditt innhold, men skal samtidig sørge for å sikre vår systemer og din sikkerhet. Du må selv sørge for å lage innhold til din nettside, nettbutikk, kursplattform eller prosjektverktøy.

Vi tillater ikke tredjeparts utviklere administrasjonstilgang i Ailearn. Dette krever at du må over til en egen serverløsning.

Er det vanskelig å ta i bruk plattformen?

Etter en kort introduksjon vil du kunne benytte plattformen fra første dag. Vi har bygget inn «Just in time learning» som betyr at du har hjelpemateriell, video og sjekklister tilgjengelig på den siden du arbeider på og eksterne sider. Hjelpemateriellet vil utvikles over tid i samarbeid med deg som bruker.

Får jeg med meg programvare ved oppsigelse?

Ja, men begrenset til det mest essensielle. Vi har et eget utviklet oppsett som vi vedlikeholder og som du leier av oss så lenge du ønsker. Ved opphør får du med deg alle data du har satt inn og du kan fritt benytte disse i en egen plattform.

Jeg har mistet mitt passord

Du kan få laget et nytt passord på innloggingssiden på ditt nettsted ved å klikke på linken under feltene. Du får en epost fra systemet med en link til å lage ditt nye passord og du kan deretter logge inn. Du må benytte ditt brukernavn eller epostadressen du er registrert med i systemet.

Hvor mange brukere kan jeg ha?

Ubegrenset. Våre systemer skaleres automatisk opp ved behov. Vi har heller ingen begrensning på antall instruktører, klienter eller besøkende. Merk at mer enn 10.000 besøkende per måned resulterer i et lite gebyr. De færreste vil oppleve dette, og hvis det er tilfelle vil det antakeligvis være positivt for din del.

Finnes det begrensninger?

Ja. Hvis du får store mengder trafikk på ditt nettsted, så vil vi ta kontakt med deg. Årsaken er en grense for trafikk et nettsted kan ha før vi må betale ekstra for trafikken. Vi tar neppe kontakt før du har passert 10.000 sidebesøk per måned, noe som er ganske mye. Prisen for ekstra trafikk er ca. kr 15-20,- per 1000 ekstra sidebesøk. Store mengder data levert over CDN kan også utløse et gebyr. Normale nettsider opplever sjelden dette.

Jeg har mistet mitt passord

Du kan få laget et nytt passord på innloggingssiden på ditt nettsted ved å klikke på linken under feltene. Du får en epost fra systemet med en link til å lage ditt nye passord og du kan deretter logge inn. Du må benytte ditt brukernavn eller epostadressen du er registrert med i systemet.

Hvordan vet jeg at kostnadene ikke løper løpsk?

Vi har ingen skjulte kostnader i vår plattform. Du betaler for det du bestiller. Du står fritt til å benytte våre tjenester for å utvikle design, innhold eller revisjon mot en fast timepris hvis du skulle ønske det. Du kan også velge å benytte dine egne kilder til å hjelpe deg.

Hvor mange kurs kan jeg lage?

Ubegrenset. Våre systemer skaleres automatisk opp ved behov. Dette gjelder også lagringsplassen.

Hvilke medier kan jeg benytte?

Alle bortsett fra Flash, 3D og VR. Vi har begrenset støtte for SVG. Hvis du har filer du ønsker å bentytte som vi ikke støtter, kan de fleste konverteres gratis med nettbaserte tjenester.

Må jeg lære mye om bilde og video?

Egentlig ikke. Vi har innebygd komprimering av bildefiler med enkle redigeringsverktøy. Vi anbefaler strømming av video fra Youtube og Vimeo.

Følg med på utviklingen!

Få relevant info om e-læring, teknologi og smarte løsninger. Du får siste nytt rett i innboksen. Ikke gå glipp av det som skjer!

Du kan når som helst melde deg av nyheter fra oss:)

Fill out my online form