Du er her:
< Back

WordPress er programvare designet for alle, med vekt på tilgjengelighet, ytelse, sikkerhet og brukervennlighet. Vi mener at god programvare bør fungere med minimum oppsett, slik at du kan fokusere på å dele historien, produktet eller tjenestene dine fritt. Den grunnleggende WordPress-programvaren er enkel og forutsigbar, slik at du enkelt kan komme i gang. Det tilbyr også kraftige funksjoner for vekst og suksess.

Med WordPress kan du opprette en hvilken som helst type nettside du vil ha: en personlig blogg eller nettside, en fotoblog, et bedriftsnettsted, en profesjonell portefølje, en regjeringsnettside, et magasin eller nyhetsnettsted, et nettsamfunn, til og med et nettverk av nettsteder. Du kan gjøre nettstedet ditt vakkert med temaer, og utvide det med plugins. Du kan til og med bygge din egen applikasjon.

WordPress er et dynamisk innholdsadministrasjonssystem for åpen kildekode som brukes til å drive millioner av nettsteder, webapplikasjoner og blogger. Det driver for øyeblikket over 33% av de 10 millioner nettstedene på Internett. WordPress ‘brukervennlighet, skalerbarhet og modne utviklingssamfunn gjør det til et populært og sikkert valg for nettsteder av alle størrelser.

Siden starten i 2003 har WordPress gjennomgått kontinuerlig herding av sikkerheten, slik at kjerneprogramvaren kan adressere og redusere vanlige sikkerhetstrusler, inkludert Top 10-listen som er identifisert av The Open Web Application Security Project (OWASP) som vanlige sikkerhetsproblemer.

WordPress Security Team, i samarbeid med WordPress Core Leadership Team og støttet av WordPress globale samfunn, arbeider for å identifisere og løse sikkerhetsproblemer i kjerneprogramvaren tilgjengelig for distribusjon og installasjon på WordPress.org, samt anbefale og dokumentere sikkerhetens beste praksis for tredjeparts plugin og tema forfattere.

WordPress benyttes i dag i virksomheter, organisasjoner og regjeringer som: New York Post, Microsoft News Center, Flickr, The Walt Disney Company, Bloomberg Professional, Sony Music, Adobe Blogs, The White House, Sweden’s Official Site, The Obama Foundation, Global News m.fl.

Kilde: https://wordpress.org/about/