Du er her:
< Back

Vi håper at dine kurs gir deg og dine studenter et bra utbytte. En suksessfaktor er å være tilstede for studentene, svare på spørsmål, veilede og diskutere emnene. For å gjøre dette effektivt, anbefaler vi digitale verktøy.

Vi anbefaler i utgangspunktet å kommunisere utenfor nettsiden. Grunnen til dette er at det finnes eksisterende system som gjør jobben bedre og gratis. Bakdelen er at man må forholde seg til to system. 

Det finnes en utmerket metode for kommunikasjon mellom student og instruktør som kan integreres direkte i læreplattformen. Private areas fra Lifter LMS ivaretar dette. Lisensen koster ca. Kr 1.900,- pr. år. Ta kontakt hvis du ønsker å integrere dette i plattformen din. 

Du kan også benytte videobasert chat som Skype, Zoom, Hangout eller lignende. Facebook live kan være et alternativ, f.eks fast tid hver uke?

For virksomheter vil en kanal i en hurtigmeldingsklient som Slack kunne benyttes, evt. intranett, intern epost eller annen programvare egnet til å kommunisere digitalt.

For kurs som er åpne for publikum kan man vurdere en lukket Facebook gruppe, Twittergruppe/chat eller en hurtigmeldingsklient som setter deg som instruktør i direkte kontakt med studenten.