Du er her:
< Back

Med læreplattformen kan du melde på et ubegrenset antall brukere på automatikk.

Vi anbefaler å benytte en enkel kupongkode for å registrere nye brukere til et kurs på ditt nettsted.. Fordelen med dette er at du kan la et ubegrenset antall studenter registrere seg på nettstedet ditt og ved å fylle inn en kode, få tilgang til et medlemskap eller et kurs.

Kupong er en svært enkel og effektiv metode som gir admin full kontroll på antall påmeldinger. F.eks hvis du får en virksomhet med 100 ansatte som kunde, så betaler virksomheten for kurset for alle ansatte, og hvis du utsteder en kode med maks 100 ganger bruk per kode, da har du begrenset påmelding til kun din klient. Brukerne registrerer selv sin profil og får automatisk tilgang til ditt kurs. 

Du kan også knytte kurs til spesifikke medlemsskap slik at medlemmene får tilgang til kurs gjennom sitt medlemsskap.

Bruk gjerne en kupongkode som er enkel å huske: eks. «Intern» eller lignende(gjør registrering enklere). Kopiér url til registreringssiden og send denne ut sammen med kupongkoden med klare instruksjoner om at den må benyttes. Du trenger bare å sende en epost til alle brukerne, så registrerer de seg selv, får automagisk tilgang til medlemsskap, kurs som hører til medlemsskapet og evt. nettverket på din side.

Administrator kan lage en kupong for automatisk påmelding til kurs eller medlemskap:

  1. Start fra Kontrollpanel.
  2. Velg menyen Ordrer.
  3. Velg Kuponger.
  4. Velg «Legg til kupong» for å legge til ny.
  5. Legg til en god beskrivelse av kupongens formål.
  6. Fyll ut feltene etter beste evne.
  7. Klikk knappen «add».
    Anbefaler å lage kun én kode som kan brukes like mange ganger som du har brukere for den spesifikke koden. Du kan også ha en unik kode per bruker, men dette fører til mye mer administrasjon.

 

Dette vil sørge for at alle med gyldig kode får automatisk tilgang til kurset ved registrering.

På skjermbildet under ser du brukerens innloggingsside hvor de legger inn en kode for å få tilgang til kurs eller medlemskap.