Du er her:
< Back
Bilde av flere skjermer med Divi sidebygger

Divi er et tema med en visuell sidebygger.

 Et WordPress tema har en rekke funksjoner, design og innstillinger som lar deg utføre visse ting. Divi er et av de mest funksjonelle og imponerende premium tema på markedet. Vi valgte det på grunn av sikkerhet, brukervennlighet og uendelige muligheter. I tillegg sparer dette temaet deg for noen ekstra programtillegg. Divi er oversatt til norsk.

Et av de viktigste høydepunktene i Divi-temaet - i tillegg til sitt imponerende design og utseende - er dens dra og slipp-sidebyggerverktøy. Med utgivelsen av Divi 3.0 har denne blitt fullstendig oppdatert og forbedret. Ikke lenger er Divi bare et backend-verktøy. Du kan nå lage egendefinerte sidedesigner for WordPress-nettstedet ditt via et live, front-end, pek og klikk-brukergrensesnitt.

I tillegg til å gi deg muligheten til å lage avanserte oppsett for innholdet ditt, bestående av flere rader og kolonner, inneholder Divi et variert utvalg av over 40 innholdsmoduler. Disse modulene kan settes inn i dine tilpassede sidedesign, og inkluderer alternativer som mediespillere, handlingsknapper, innhold, pristabell, kundeuttalelser og mye mer. 

Å lage din egen tilpassede sidedesign er relativt greit med Divi. Du får tilgang til noen imponerende og svært nyttige sidelayoutmaler. Disse forhåndsbygde designene kan raskt importeres til dine innlegg og sider og tilpasses gjennom dra og slipp brukergrensesnittet. Du kan til og med benytte disse for å bygge kurs og produktsider som skinner. Divi har over 100 nettstedmaler med over 700 sidedesign i biblioteket.