Du er her:
< Back

Du skal vite hva du kjøper:

Ingen system kan fange opp all funksjonalitet. Vi ønsker at våre kunder skal ha så få begrensninger som mulig, men noen ganger lar det seg ikke gjøre: 

  • Vi tilbyr ikke opplasting av video til nettstedet ditt. Årsaken er at vi opererer med lynraske SSD disker som vi dedikerer til leveranse av WordPress med programvare. Men du kan bygge inn video på nettsidene gjennom bruk av URL for dine videoer. Videohosting kan du få gratis gjennom f.eks Youtube eller Vimeo.
  • Begrenset bildestørrelse; For å gjøre nettsidene raskere benytter vi en komprimeringsteknologi som reduserer den fysiske pixelstørrelsen på bildet og fjerner informasjon fra bildet uten at det går ut over kvalitet. Årsaken til dette er at vi ønsker at våre kunder skal rangeres høyt hos søkemotorene på hastighet.
  • Vi forbeholder os retten til å velge programtillegg og tema for Ailearn. Dette er fordi vi har testet eksisterende oppsett for stabilitet og funksjonalitet og endringer kan i verste fall føre til redusert sikkerhet, hastighet eller driftsforstyrrelser. Vi tilbyr en egen serverløsning som bare du administrerer hvis du har behov utover Ailearn plattformen. Snakk med oss om dine behov og ønsker, så finner vi den beste løsningen for deg.
  • Antall sidebesøk. Vi blir belastet fra vår serverleverandør på serverbelastning. En typisk virksomhet som publiserer innhold i sosiale media, annonserer litt og har god SEO vil normalt ligge på mellom 5.000-10.000 sidebesøk i måneden i Norge. Hvis du overstiger dette med god margin, så kan det hende at vi kontakter deg for en hyggelig samtale om mulighetene fremover og at vi må belaste deg ca. 10 kroner per 1000 besøk over 10.000 sidebesøk.
  • Timebasert backup; foreløpig kan vi bare tilby daglig backup på Ailearn. Hvis du har behov for timebasert backup, må du over på en egen serverløsning hos oss. Ta kontakt så finner vi en løsning sammen.
  • Salg av kurs er mulig. Kurs kan selges gjennom Stripe direkte fra læreplattformen hvis ønskelig. Integrasjon kommer etterhvert.