Du er her:
< Back

5 minutter, 5 leksjoner, 5 seksjoner.

Du kjenner utfordringen; alt du vet om emnet burde få plass i ditt fantastiske kurs? Side opp og side ned med nyttig informasjon som alle studenter bør vite. Du bruker måneder på å strukturere alt sammen og enda lenger på å redigere det. Men… Du gjør kanskje deg selv og dine studenter en bjørnetjeneste. Dette kan resultere i hovedproblemet med e læring; ikke fullførte kurs og misfornøyde studenter og du sitter igjen med en dårlig magefølelse.

Hvorfor 5, 5, 5? Jo, komprimér innholdet ned og stilll spørsmålet: «Er dette need to know? Eller nice to know? «Fordi det kundene dine vil ha, eller studentene trenger, er den korteste avstanden å komme fra hvor de er i dag til hvor de vil ankomme. De trenger ikke alle disse kombinasjonene og overflødig informasjon for å komme seg dit, de trenger bare ekspertrådene dine om veien dit. Den enkleste måten å komme fra punkt A til punkt B. Start med problemet og identifiser trinnene som du trenger for å komme dit.

Med online kurs, betyr mindre mer. Vi anbefaler å ikke ha mer enn 5 minutter per leksjon, ikke mer enn 5 leksjoner per seksjon, og ikke mer enn 5 seksjoner per kurs. Dette rammeverket gjør kurset ditt lett å konsumere og engasjere seg med som student. Hvis du trenger å tilføre mer materiale, så lag et nytt kurs eller et for viderekommende.

Skriv dette ned på en post-it lapp og heng den lett synlig, du vil takke oss senere.

Hvis du tenker å nå frem med ditt budskap og forbedre et kurs, kan du prøve å lage kurset spesifikt til din ideelle student. Å målrette for den ideelle studenten vil også forbedre kvaliteten på kurset ditt. Å designe kurset med en bestemt person i tankene, vil hjelpe deg med å veilede studenten og bygge inn målsettinger i læreplanen for å levere effektivt innhold.

Lykke til med å lage brukervennlige og fantastiske kurs!